Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

Lions Club

Heinola Jyränkö ry

50 vuotta hyvän tekemistä

Klubimme on perustettu 20.10.1964. Perustamisjuhlaa (Charter Night) vietettiin 20.3.1965.

 

50 vuoteen mahtuu monenlaista toimintaa ja tapahtumia. Ehkäpä järkyttävin tapahtuma klubimme historiassa oli silloisen kokouspaikkamme Heinolanhovin kaasuräjähdys 20.4.1978.

 

Räjähdys tuhosi klubimme arkiston ja kokouspaikassa säilytetyn omaisuuden. Ainoa esine, joka löytyi raunioista, oli hiiltynyt kokousnuijamme. Nuija kiertää edelleen yhdistyksen puheenjohtajalla eli klubipresidentillä symbolisena kokousnuijana.

 

Aktiivista toimintaa ja hyvän tekemistä

 

Klubimme on toiminut aktiivisesti alusta alkaen. Alkuaikojen maa- ja metsätalouteen liittyvät aktiviteetit ovat jääneet vähemmälle ja tilalle on tullut monenlaista muuta projektia. Viime aikojen merkittävin projekti oli Suomen Lions-liiton vuosikokouksen järjestäminen Heinolan Vierumäellä vuonna 2013 yhteistyössä lohkon muiden klubien kanssa.

 

Olemme vuosikymmenten saatossa tehneet paljon hyvää niin omalla paikkakunnalla kuin kansallisella ja kansainväliselläkin tasolla lionshengen mukaisesti. Voidaankin laskea, että nykyrahaksi muutettuna klubimme raha- ja tavaralahjoitusten arvo on ollut yhteensä yli 300 000 euroa.

 

Hyvän tekeminen kiinnostaa - jäsenmäärä kasvussa

 

Klubimme jäsenmäärä on tasaisessa kasvussa. Tätä kirjoitettaessa olemmekin 49 jäsenellä  toiseksi suurin klubi. Klubimme toiminta jatkuu vireänä kuudennelle vuosikymmenelle.

 

Yhteiskunta muuttuu ympärillämme koko ajan ja joudumme kohtaamaan uusia haasteita yhdistystoiminnassa. Klubimme tulevaisuus näyttää kuitenkin hyvältä. Oman vapaa-ajan käyttäminen hyvän tekemiseen tuntuu kiinnostavan entistä enemmän ja se luo hyvän pohjan klubimme toiminnan jatkuvuudelle.

 

Mikäli sinä olet kiinnostunut hyvän tekemisestä klikkaa .

 

50-vuotisjuhlaa vietimme 21.3.2015 Hotelli Kumpelissa. Lue lisää juhlatunnelmista ja katso kuvia klikkaamalla .

 

Tiivistetty historiikkiKlubin perustamisilmoitus

50-vuotisjuhlan tunnelmia ja kuvia

Klubimme 50-vuotisjuhla pidettiin 21.3.2015 Hotelli Kumpelissa. Juhlassa julkistettiin juhlavuoden erityislahjoitukset ja palkittiin ansioituneita jäseniä.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           D-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin