Lions Club Heinola/Jyränkö ry

Olemme Heinolassa toimiva Suomen Lions-liiton alainen yhdistys. Klubissamme on jäseniä hieman alle 50 henkilöä.

Suomen Lions-liitto kuuluu kansainväliseen Lions Clubs International -järjestöön, joka on maailman suurin palveluklubien järjestö. Siihen kuuluu yli 48 000 lionsklubia ja noin 1,4 miljoonaa jäsentä yli 200 maassa. Suomen Lions-liitossa on yli 800 lionsklubia, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on noin 19 000.

Lions-järjestö on maailmanlaajuinen uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyväntekeväisyysjärjestö, joka tuo apua sitä tarvitseville ihmisille. Lionstoiminta on palkatonta vapaaehtoistyötä. Keräysten tuotto välttämättömien keräyskulujen jälkeen käytetään kokonaan avustuskohteisiin. Lionstoiminta on iloista yhdessä tekemistä – se on monta tapaa tehdä hyvää.

Miten autamme?

Keräämme rahaa avustuksiin esimerkiksi tekemällä talkootyötä. Tekijöinä saamme näistä teoista hyvän mielen. Klubi ottaa myös vastaan lahjoituksia. Testamenttilahjoittaja voi määritellä ketä ja miten autamme.

Jäsenmaksuilla maksamme oman toimintamme kulut, joten kerämämme varat menevät täysimääräisinä avustettaville kohteeseen tai useammille kohteille.

Mitä enemmän saamme kerättyä varoja, sitä enemmän voimme auttaa.

Tutustu palvelumuotoihin

Ota yhteyttä

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan toimintaamme, haluat olla yhteistyökumppani ja auttaa meitä keräämään varoja, tarvitset apua tai tiedät sopivan avustuskohteen.

Yhteystiedot